• Dato: 15/05/2021
  • |
  • Kl: 09:45
  • |
  • 11 km

We Walk – Gåtur fra Lønstrup over klitterne til Rubjerg Plantage

Mødested: Vi mødes på parkeringspladsen overfor Den Blå Café allersenest kl. 0945

Kunne du tænke dig at følge med i landskabets forandring omkring Rubjerg Knude Fyr år for år?
Jeg FORVENTER, at du har læst HELE teksten her, inden du tager med på turen, så du ved, hvad du kan forvente, så er du godt klædt på til turen.

OBS. Pga. Corona tillader jeg max. 45 deltagere eksklusive mig selv og mine medhjælpere.
NB. Til brug for Corona smitteopsporing skriver jeg alle deltageres navne på en liste.
I tilfælde af uheld, ser jeg meget gerne, at du, på en lap papir, skriver dit eget samt nærmeste pårørendes fulde navn og mobilnr. samt din relation til pårørende og afleverer til mig ved ankomst.

Lørdag den 15. maj 2021 arrangerer jeg igen gåturen fra Lønstrup over Rubjerg Knude igennem ”WeWalk – Hele Danmark går sammen” https://www.facebook.com/wewalkdk/ og i min egenskab som DGI-Gåvært i Vandrefuglens Univers (9) Vandrefuglens Univers | Facebook
Turen er 10-12 km og varer ca. 3-3,5 timer inklusiv vand-, snack- og opsamlingspauser.

TEMPO: Alle er velkommen til at tilmelde sig, dog EGNER mine ture sig IKKE for DÅRLIGT GÅENDE, da vi går i et raskt gennemsnits-tempo på ca. 5 km i timen og i et meget kuperet terræn.

HUNDE: Det er ikke tilladt at have hunde med på turen, da vi er mange, stierne er nogle steder meget smalle, og ikke alle er lige glade for hunde.

BARNEVOGNE og KØRESTOLE: Turen egner sig ikke til barnevogne og kørestole.

OBS, MEGET VIGTIGT: Man møder IKKE op til turen, hvis man har den mindste MISTANKE om, at man kan have været sammen med en, som er SMITTET.
Er man det mindste i TVIVL om, at man kan være SMITTET, BLIVER MAN HJEMME og kontakter Corona Hotline.
Vi er mange, der er i risikogruppen eller har pårørende og nære venner, som er syge og/eller er i risikogruppen. Vi passer på hinanden og tager hensyn til hinanden.

OBS. MAX. 50 DELTAGERE (inkl. ”førerhunden” plus medhjælpere).
TILMELDING er PÅKRÆVET, og INDEN du tilmelder dig, skal du lige hoppe ind på begivenheden og tjekke, om der er tilmeldt UNDER 50, BEMÆRK at der også kan ligge TILMELDINGER I KOMMENTARER for dem, der IKKE er på FACEBOOK.
Hvis der samlet er under 50, klikker du én gang på ”Tilmeld”. Send mig en besked i Messenger, hvis du er i tvivl.
SÅDAN VED DU, OM DU ER TILMELDT: Et par dage før turen laver jeg et opslag i Vandrefuglens Univers med alle deltageres navne, hvis du ikke står på listen, er du IKKE tilmeldt.

PRAKTISKE OPLYSNINGER om turen: Vi mødes på parkeringspladsen overfor Den Blå Café i Lønstrup kl. 0945.
Du skal ikke komme senere end kl. 0945, da jeg starter med at fortælle kort om regler i forhold til Corona samt gruppens egne regler.
Der er AFGANG umiddelbart efter vores fælles påmindelse om afstand mv.

PRAKTISKE råd til turene: Sand- og vandtæt vandrefodtøj er et must, og uanset vejrudsigten, tag regntøj på eller med i rygsækken.
HUSK VARMT TØJ, LAG PÅ LAG, det kan være koldt, når jeg på udvalgte steder laver opsamlingspauser.
Det er en god idé at have en VANDRESTAV med, når vi skal op- og ned ad klitter og bakker.

HUSK at tage en flaske vand med samt dit sygesikringsbevis, hvis uheldet skulle være ude.

Tag gerne en lille snack/frugt med, vi holder en lille snackpause ca. halvvejs også med 2 meters afstand. ISOLERENDE SIDDEUNDERLAG, er en god idé.

Hvis man bruger briller, og det regner eller solen skinner, gør en kasket med lang skygge det nemmere at nyde udsigten.

OBS. Vi må gerne gå sammen i en stor gruppe på 50 personer, da jeg er Gå-Vært for DGI– MEN da traveture hører ind under ”udendørs fysisk aktivitet”, hvor vi godt kan komme til at pruste og stønne, skal vi holde 2 meters afstand.
Men man må gerne gå i små klynger med dem, man er vant til at være tæt sammen med i hverdagen, alle andre holder man 2 meters afstand til.

Mine søde medhjælpere og jeg vil I fællesskab under hele turen, venligt men bestemt, minde jer om at holde afstand svarende til en voksendynes længde/2 gange førerhundens vandrestav. Når snakken kommer godt i gang, er det som om, en magnet trækker os tættere og tættere sammen, det gælder også mig selv, så jeg håber, alle vil hjælpe hinanden med at huske det.

DET KAN IKKE SIGES TIT NOK: vi kan KUN gå sammen, hvis vi følger disse retningslinjer:
· vi ikke må samles flere end 50 personer inklusive undertegnede.
· når vi går, SKAL vi holde en afstand på 2 meter til hinanden = længden på en voksendyne.
· vi skal bruge håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe. Og ikke noget med røre ved hinanden.
· hvis vi hoster eller nyser, skal det gøres i albuen eller i et papirlommetørklæde.
· vi skal blive hjemme, hvis vi har symptomer som f.eks. feber, hoste, muskelømhed – og straks gå hjem selv ved milde symptomer.

OBS. Der bliver taget billeder under turen, og da det er et offentligt arrangement, vil billederne blive offentliggjort i et album i Vandrefuglens Univers, så alle kan se billederne samt ruten.

De bedste hilsner
Vandrefuglen

Se Facebook-begivenhed

Værtens information:

  • Birthe Nesgaard Johansen
  • 21 30 64 79
  • b.nesgaardjohansen@has.dk