• Dato: 14/05/2022
  • |
  • Kl: 09:45
  • |
  • 12 km

Gåtur i Rubjerg tæt på Lønstrup

Mødested: Cafe-strandfogedgaarden

Lørdag den 14. maj 2022 kl. 0945 arrangerer jeg den halvårlige We Walk – Hele Danmark går sammen-tur.
OBS. Max. 50 deltagere.
BEMÆRK: Turene egner sig IKKE til dårligt gående eller barnevogne, og hunde er ikke tilladt på disse ture.
Da vejret er uforudsigeligt, har jeg denne gang 2 ture klar med samme mødested. Især den ene af turene er MEGET hård/udfordrende, men på begge ture går man i de smukkeste omgivelser i barsk/rå natur.
Tur 1: Hvis det IKKE blæser og/eller regner meget, går vi bl.a. en stor del af tiden i klitterne ved Rubjerg Knude, vi kigger også indenfor på Mårup og Rubjerg gamle kirkegårde.
Tur 2: HVIS det BLÆSER, går vi til Nørre Lyngby med flere havkig tæt på kanten, et lille kig på pileflet-kystsikringen, solnedgangspladsen og det skønne nyanlagte område med Nørre Lyngbysøerne.
TILMELDING er PÅKRÆVET og gøres ved, at man klikker ÉN GANG på ”DELTAGER”. Hvis man vil tilmelde familie eller venner, som ikke er på Facebook, skriver man vedkommendes fulde navn i en kommentar under begivenheden. Man skal ikke klikke på Deltager, før man er sikker på, at man kan deltage.
TILMELDINGSFRISTEN er fredag den 13. maj 2022 inden kl. 1600, det samme gælder afmelding. Der kan selvfølgelig opstå sygdom, i så fald afmelder man sig INDEN kl. 0800 den 14. maj 2022.
EFTERHYGGE: Inden vi skilles efter turen, slutter vi/I som har lyst af på mødestedet Café Strandfogedgården, hvor der er mulighed for at købe kaffe eller te til 18 kr. – Kaffe Latte til 25 kr. – Øl eller vand med 10 % rabat og dagens kage til 22,50 kr.
BESTILLING: KAGE skal bestilles hos mig senest onsdag aften. Kaffe eller te bestiller I ved mig på selve dagen, jeg ringer så og bestiller, så det står klar til os, når turen er slut.
PRAKTISKE OPLYSNINGER:
MØDESTED: Vi mødes på P-pladsen ved Café Strandfogedgården på Langelinie 2, man kører ind fra Rubjergvej. I skal IKKE komme senere end kl. 0945, jeg skal lige kunne nå at hilse på jer alle og krydse jer af på listen. Vi går fra P-pladsen PRÆCIS kl. 1000 eller inden, hvis alle tilmeldte er ankommet.
KM, VARIGHED, GENNEMSNITSTEMPO og TERRÆN: Turene er på ca. 11,5 km med et gennemsnitstempo på ca. 4,5 km/timen og varer 3 – 3,5 timer inkl. pauser. Vi kommer til at gå på ujævnt underlag, smalle stier, dyreveksler, grusveje, en lille smule asfalt, i klitter og tæt på stejle skrænter.
MEDBRING: Madpakke/snack, vand, siddeunderlag og godt humør. Der vil blive holdt en ca. 15 minutters spisepause efter ca. 6 km, evt. en kort hyggepause og selvfølgelig opsamlings/puste/ vandpauser jævnligt.
VANDRESTAV(e) er en MEGET god idé. Den/de bevirker, at man aflaster kroppen, øger tempoet og giver støtte, når vi skal op eller ned ad klitter/bakker.
ANBEFALES: Godt sand- og vandtæt vandrefodtøj, regntøj i rygsækken, kasket med lang skygge mod sol og regn, varmt tøj “lag på lag” afhængigt af vejret, plaster og ellers, hvad jeg plejer at anbefale på alle turene (se tekst ved video øverst på siden i gruppen)
CORONA: Man møder IKKE op til turen, hvis man har den mindste MISTANKE om, at man kan være SMITTET.
VACCINATION: De fleste af os er vaccineret, men vi kan alligevel blive smittet og bringe smitten videre til andre evt. sårbare, så det er vigtigt, at vi fortsat viser hensyn og holder afstand til dem, vi ikke er sammen med til hverdag.
BILLEDER: Jeg opretter album i Vandrefuglens Univers efter turen, billederne er offentlige på denne tur og må GERNE deles. Hvis man tager billeder, er man velkommen til at sende dem til mig, så vil de også komme i albummet.
Hvis man IKKE ønsker at figurere på billederne, bliver det respekteret, men man skal sige det til mig, inden turen starter, så visker jeg jeres ansigt ud, inden jeg ”putter” billederne i album.
De bedste hilsner
Vandrefuglen
Se Facebook-begivenhed

Værtens information:

  • Birthe Nesgaard Johansen
  • 21 30 64 79
  • b.nesgaardjohansen@has.dk